De complete verfsystemen van Altac Coating Group garanderen een oogstrelend resultaat en zorgen voor een optimale bescherming van onderwaterschip, bovenwaterschip en scheepsinterieur.

YEC – Yachtpaints Equipment & Consultancy

Gerenommeerde groothandel in jachtlakken en aanverwante materialen.

YEC is al jaren een internationaal begrip in de jachtbouw en levert de complete range producten en materialen voor de professional die het beste voor zijn klant wil. Goed geschoolde en getrainde medewerkers zetten hun expertise in voor een grote verscheidenheid aan klanten in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld door het verrichten van metingen en het geven van adviezen. 

YEC levert zowel aan professionele jachtbouwers en jachtschilders als aan watersportwinkels. Zo heeft ook de retailer de beschikking over een grote verscheidenheid aan hoogwaardige producten. De jachtlakken, plamuursystemen en non-paint producten zijn zonder uitzondering van topkwaliteit. 

Het assortiment bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken. Zo is YEC partner van AkzoNobel en wordt er veel gewerkt met de merken International en Awlgrip. Een efficiënt distributiesysteem garandeert een snelle logistieke afhandeling. Er wordt dagelijks uit voorraad geleverd.

Uitsluitend topmerken

Esthetisch en bestand tegen de elementen

Aan het lakwerk van exclusieve jachten worden hoge esthetische eisen gesteld. De complete verfsystemen van Altac Coating Group garanderen een oogstrelend resultaat en zorgen voor een optimale bescherming van onderwaterschip, bovenwaterschip en scheepsinterieur.

Paint

Awlgrip
International
Jotun
3M
SIA Abrasives
SATA
DeVilbiss
Anza
Graco

Non-paint

Sia Abrasives
3M
Finixa
Rupes
Kremlin Rexson
Wagner
Sata
Devilbiss

Meubellakken

Zweihorn (Akzo Nobel)
Feyco Teknos (Teknos)
Arti (Sherwin Williams)

Van megajachten tot kleine pleziervaartuigen

YEC zet zorgvuldig opgebouwde expertise in om klanten te adviseren over verfsystemen voor het exterieur en interieur van schepen. Van megajachten tot kleine pleziervaartuigen. Om aan de hoogste eisen binnen de jachtmarkt te kunnen voldoen werken wij uitsluitend met topmerken.

Onlangs heeft YEC de hoogwaardige producten van de merken Jotun, SIA Abrasives, en Zweihorn interieur lakken aan het assortiment toegevoegd. Kwaliteit creëer je namelijk met kwaliteitsproducten én vakmanschap. We werken nauw samen met onze leveranciers. Verfmerken als International en Awlgrip zijn van de hoogste kwaliteit en dat is een garantie. Elk project is maatwerk en vereist volledige aandacht zodat de opdrachtgever 100% tevreden kan zijn over het eindresultaat. Naast service staat kwaliteit bij YEC hoog in het vaandel.

Dennis Tuijman | Sales manager YEC